نوشته شده توسط : blpwjob

مجتبی رحماندوست منتخب مجلس نهم و عضو جبهه متحد اصولگرایان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه خبرگزاری فارس، درباره لزوم وفاق اصولگرایان و تبدیل رقابت‌های انتخاباتی به رفاقت‌ها اظهار داشت:‌ وضعیت ورود به قوه مقننه بر مبنای رقابت است و برخی در این رقابت پیروز و برخی بازمی‌مانند اما حاصل کار شکل دادن به مجلس است.



:: برچسب‌ها: توکیو ,
:: بازدید از این مطلب : 325
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش فارس به نقل از ، به عنوان مثال از این طریق می توان دستگیره دری را طراحی کرد که بر اساس نحوه تماس دست و مدل برنامه ریزی شده قبلی قفل شده یا باز می شود. همچنین می توان گوشی های هوشمندی طراحی کرد که اگر کاربر انگشت اشاره خود را به علامت سکوت به طور افقی بر روی لبانش قرار دهد، در وضعیت سکوت قرار بگیرد.



:: برچسب‌ها: آلمان , سیاه و سفید , خیابان ,
:: بازدید از این مطلب : 344
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش فارس، دور دوم انتخابات ریاست جمهوری فرانسه از ساعت 8 صبح امروز به وقت محلی فرانسه در حوزه‌های اخذ رأی در سراسر این کشور آغاز شد و تا ساعت 20 امشب در شهرهای بزرگ این کشور ادامه خواهد داشت.



:: برچسب‌ها: فرانسه ,
:: بازدید از این مطلب : 328
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

مردم سوریه در همه 14 استان سراسر این كشور، كمتر از 48 ساعت دیگر پای 12 هزار و 152 صندوق رای گیری می روند تا از میان 6 هزار و 803 نامزد این دوره، 250 نماینده خود را برای حضور در مجلس این كشور برگزینند.

از مجموع نامزدهای این دوره، 2 هزار و 632 نفر دانشگاهی و 710 نفر نیز بانوان هستند.

از نظر تعداد نامزدهای انتخاباتی استان 'دمشق' پایتخت سیاسی سوریه، با یك هزار و 523 نامزد در ردیف اول و استان 'حلب' پایتخت اقتصادی این كشور، با یك هزار و 322 نفر در ردیف بعدی قرار دارد. كمترین آمار نامزدها نیز مربوط به استان درعا در جنوب سوریه با 148 نفر است.

از مجموع 250 نماینده، 127 نفر از آنان خاص دو قشر كشاورز و كارگر و بقیه برای سایر قشرهای جامعه سوریه هستند.

در جریان انتخابات مجلس سوریه 29 نماینده برای استان دمشق، 19 نماینده برای ریف دمشق، 20 نماینده برای حلب، 32 نماینده برای ریف حلب، 23 نماینده برای حمص، 22 نماینده برای حماه، 17 نماینده برای لاذقیه، 18 نماینده برای ادلب، 13 نماینده برای طرطوس، 8 نماینده برای رقه، 14 نماینده برای دیرالزور، 14 نماینده برای حسكه، 10 نماینده برای درعا، 6 نماینده برای سویدا و 5 نماینده برای قنیطره انتخاب می شوند.

14 میلیون نفر و 800 هزار نفر از جمعیت حدود 23 میلیونی سوریه، می توانند در این دوره رای دهند.

در این میان، حضور 11 حزب جدید در رقابت های این دوره كه پس از اعمال اصلاحات سیاسی یك سال اخیر تاسیس شده اند، عرصه رقابت های انتخاباتی را گرمتر كرده است.

در انتخابات های پیشین سوریه فقط 10 حزب در چارچوب 'جبهه پیشرو ملی' و با رهبری حزب بعث رقابت می كردند.

این جبهه در دوره های پیشین انتخابات اكثر كرسی ها را به خود اختصاص می داد و در انتخابات سال 1386 نیز، 'جبهه پیشرو ملی' فهرست واحدی را ارایه كرد.

در آن دوره انتخابات مجلس نیز تعداد زیادی نامزدهای مستقل و فهرست های ائتلافی حضور داشتند.

در آن زمان، انتخابات مجلس، نوعی پیش درآمد برای انتخابات چند ماه بعد ریاست جمهوری بود كه طی آن بشار اسد برای دومین بار به مدت هفت سال تصدی پست ریاست جمهوری را بر عهده گرفت.

اصلاحات سیاسی پس از بروز اعتراض های ماه های اخیر برخی احزاب و تشكل های سیاسی سوری، از سوی دولت 'بشار اسد' رییس جمهوری این كشور پیاده شد.

از سوی دیگر، برگزاری همه پرسی هفتم اسفندماه 1390 برای قانون اساسی جدید، مسیر را برای اجرا شدن اصلاحات مد نظر نخبگان سیاسی و اجرایی سوریه هموار كرد.

با تغییر قانون اساسی سوریه، بند هشتم آن كه مربوط به نظام تك حزبی و انحصار قدرت در اختیار حزب بعث این كشور بود، حذف و نظام چند حزبی و تكثرگرا در جهت اصلاحات سیاسی در این كشور جایگزین آن شد.

رای مثبت بیش از 5/7 میلیون نفر از هشت میلیون شركت كننده در این همه پرسی، نشان دهنده اعتماد بسیاری از سوریان به نظام حاكم و شیوه های اصلاحی مد نظر آن بود.

پیش از آن نیز در آبان ماه 1390 سوری ها برای انتخابات شوراهای شهر و روستا پای صندوق های رای گیری رفته بودند.

همین حضور مردمی پای صندوق های رای به عنوان یكی از نمادهای بارز وجود دموكراسی، توانست با وجود تبلیغ های گسترده غول های رسانه ای غرب حول موضوع كشته شدن تعدادی از معارضان مسلح سوری در نزاع با نیروهای امنیتی، آنان را وادار به كرنش مقابل جریان موجود در سوریه كند.

بر این اساس، گرچه كنفرانس هایی از سوی كشورهای غربی و برخی هم پیمانان منطقه ای آنان برای حمایت از گروه های مسلح مخالف اسد در تونس و تركیه برگزار شد، اما در نهایت جامعه جهانی با توجه به تمام ابعاد موضوع سوریه، تصمیم به ارایه پیشنهاد صلح میانه ای برای پایان نزاع ها در این كشور گرفت.

طرح 6 ماده ای كوفی عنان فرستاده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب در مساله سوریه، از همین رویكرد تبعیت می كند.

طرح شش ماده ای عنان شامل 'آغاز گفت و گوهای سیاسی بر مبنای مطالبات مردمی، عقب كشیدن نیروهای نظامی و سلاح های سنگین ارتش سوریه از مناطق درگیر، پایبندی طرفین به آتش بس و اجازه ورود كمك های بشردوستانه به مكان های درگیری و پایان درگیری ها و خشونت از جمله پایان حمایت كشورهای خارجی از حمایت گروه های مسلح، آزادی زندانیان سیاسی، تسهیل و تضمین تردد خبرنگاران در تمام مناطق' است.

در نخستین اقدام، ارتش سوریه از بیست و چهارم فروردین ماه با بیرون كشیدن ادوات سنگین از مناطق درگیر، پایبندی خود را به آتش بس نشان داد.

با این حال، گروه های مخالف مسلح با سوء استفاده از خلاء ناشی از نبود نیروهای ارتش سوری در شهرها، بارها آتش بس را نقض كردند.

همچنین دولت اسد تاكنون به منظور اجرای بندهای طرح صلح عنان، بارها اقدام به آزادی افراد بازداشت شده كرده است.

در آخرین نمونه آن، خبرگزاری سوریه 'سانا' شانزدهم اردیبهشت ماه خبر از آزادی 256 نفر داد كه طی ناآرامی های اخیر بازداشت شده بودند.

البته پیش از اینكه عنان طرح خود را برای صلح ارایه دهد، دولت سوریه سه هزار و 942 نفر از افراد بازداشت شده را آزاد كرده بود.

** سنگ اندازی های خارجی و تروریست های داخلی مقابل پای دموكراسی

--------------------------------------------------------------------------------

گرچه در آغاز، با توجه به بی اعتنایی نماینده سازمان ملل متحد نسبت به خواسته غالب كشورهای غربی و حتی اتحادیه عرب مبنی بر لزوم كناره گیری اسد از قدرت، بسیاری از این كشورها واكنش مثبتی به روند صلح پیشنهادی نشان ندادند اما وارد شدن این طرح به مرحله عمل، آنان را وادار به همراهی نصفه و نیمه ای با تصمیم جامعه ملل كرد.

در این میان نباید از كنار تلاش های بی وقفه این كشورها برای به شكست رسانیدن طرح صلح بسادگی گذشت.

آنان با اتخاذ مواضعی چندگانه، گاهی در كلام از طرح عنان حمایت كرده و گاه، آن را محكوم به شكست یا شكست خورده خوانده اند.

از سوی دیگر، با اعطای كمك های مالی و نظامی به مخالفان مسلح سوری، آنان را در تداوم حركت های تروریستی و فعالیت های خرابكارانه خود، یاری می دهند. به این ترتیب، سلاح غربی و عربی مخالفان مسلح سوری، آتش بر دامان طرح صلح سازمان ملل متحد افكنده و خون بیگناهان بسیاری را پیش پای دموكراسی 'غرب خوانده'، قربانی می كند.

تصمیم واشنگتن برای اختصاص '25 میلیون دلار به مخالفان دولت سوریه'، به اذعان پانزدهم فروردین ماه 'سوزان رایس' نماینده دایم آمریكا در سازمان ملل متحد، را باید در كنار ارسال سلاح گرم از سوی كشورهای منطقه برای گروه های مخالف گذاشت كه در آخرین مورد آن، نهم اردیبهشت ماه یك كشتی حامل اسلحه های سبك و سنگین در آب های شمالی لبنان توقیف شد.

با این حال، برخی كشورهای غربی می كوشند با وجود تلاش های قبلی و وعده های خود به مخالفان اسد، خود را هر چه زودتر از ماز پیچیده سوریه خارج كنند.

سیزدهم اردیبهشت ماه تارنمای روزنامه لبنانی 'المنار' به نقل از منابع دیپلماتیك نوشت: گروه ویژه خاورمیانه وزارت امورخارجه آمریكا خواستار تشكیل یك تیم ویژه و سری درباره وضع سناریوی آبرومندانه آمریكا از بحران سوریه شده است.

به گفته این منابع، گروه مذكور بر این باور است كه واشنگتن باید سناریویی تهیه كند كه در آن منافع آمریكا حفظ شود و این كشور بتواند آبرومندانه از بحران سوریه خارج شود؛ حتی اگر این سناریو با پیشنهادهای روسیه و افزایش تاثیر آن در خاورمیانه همراه باشد و اجرای آن به زیان هم پیمانان (كشورهای منطقه ای ضد نظام سوریه) باشد.

منابع فوق گفته اند گروه مذكور به نادرست بودن همه پیش بینی ها درباره سرنگونی نظام بشار اسد و نیز اشتباه بودن گزارش دستگاه های اطلاعاتی غربی از جمله آمریكا و رژیم صهیونیستی درباره وضع ارتش سوریه اعتراف كرده و درباره ایجاد سیاست زمین سوخته و ایجاد هرج و مرج و تخریب هشدار داده است.

در چنین شرایطی، روشن است این كشورها و تروریست های مسلح تحت حمایت آنها می كوشند با نمادهای هر گونه دموكراسی كه نتیجه ای مخالف با خواسته ها و منافع آنها را دربرداشته باشد، بجنگند.

انفجارهای پانزدهم اردیبهشت ماه در مركز دمشق نیز آن هم در شرایطی كه 36 ناظر سازمان ملل متحد در جهت اجرای طرح عنان در سوریه حضور داشته و بر آتش بس نظارت می كنند، در ادامه همین سیاست رخ داده است.

از سوی دیگر، گروه های مسلح می خواهند با روشن تر كردن مرزهای اعتقادی و رفتاری خود با احزاب مخالفی كه اصلاحات اسد را به عنوان راهی كم هزینه تر برای انجام تغییرات پذیرفته اند، قدرت خود را به عنوان اپوزیسیون تندروتر به طرف های مقابل دیكته كنند.

برخی از احزاب مخالف دولت همچون 'جبهه مردمی برای تغییر و آزادی' كه مردادماه 1390 با مشاركت 18 حزب و گروه تشكیل شد، تصمیم دارند در انتخابات هجدهم اردیبهشت ماه مجلس، شركت كنند.

بر همین اساس، گروه های مخالف اسد در عمل به دودستگی و انشقاق رسیده اند. این امر، تا آنجا پیش رفته است كه حتی گروه های مخالف داخلی با تحریم نشست حامیان معارضان مسلح موسوم به 'نشست دوستان سوریه'، از به رسمیت شناختن 'شورای ملی مخالفان سوریه' به عنوان نماینده مردم این كشور خودداری كردند.

در چنین شرایطی، معارضان مسلح می اندیشند انجام فعالیت های تروریستی همانند آنچه درباره طالبان افغانستان رخ داده است، سرانجام دولت و حتی نیروهای بین المللی را وادار به مذاكره و امتیازدهی خواهد كرد.

این امر، بویژه با توجه به نفوذ اندیشه های گروهك تندرو القاعده میان برخی از این گروه ها چندان بی ربط به نظر نمی رسد.

همچنین این گروه ها از كنار انفجارهای متعدد در بخش های مختلف كشور، به دنبال ایجاد رعب و هراس عمومی نیز هستند.

آنان می خواهند دولت و اقتدار حكومت در برقراری امنیت و بازگشت آرامش را آن هم در آستانه برگزاری انتخابات مجلس متزلزل نشان دهند و اعتماد و رضایت عمومی مردم سوریه را از بشار اسد خدشه دار كنند.

از سوی دیگر، حضور گسترده مردم پای صندوق های رای نوعی نظرسنجی عمومی و دموكراتیك درباره میزان مقبولیت رییس جمهوری نیز محسوب می شود كه مسلما مخالفان اسد نمی خواهند نتیجه آن به نفع دولت مركزی باشد.

تحقیق**1961**1358



:: برچسب‌ها: خام ,
:: بازدید از این مطلب : 318
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

جاشوا فتال (راست)، سارا شورد (وسط) و شین باوئر (چپ) می‌گویند که به اشتباه وارد خاک ایران شده بودند

سارا شورد و شین باوئر، دو شهروند آمریکایی که در سال ۱۳۸۸ به اتهام ورود غیرقانونی به خاک ایران بازداشت شده بودند، روز شنبه پنجم ماه مه (۱۶ اردیبهشت) عروسی خود را جشن گرفته‌اند.

سارا شورد و شین باوئر در اطلاعیه‌ای که در فیس‌بوک منتشر شد، گفتند که روز شنبه در کالیفرنیا ازدواج کرده‌اند.

این دو نفر به همراه جاشوا فتال، شهروند دیگر آمریکا در مرداد ۱۳۸۸ (ژوئیه ۲۰۰۹ میلادی) در منطقه مرزی ایران و عراق بازداشت و سپس به تلاش برای جاسوسی متهم شده بودند.

سارا شورد نزدیک به یک سال بعد از بازداشت، در شهریور ۱۳۸۹ و دو نفر دیگر حدود دو سال بعد، در مهر ماه ۱۳۹۰ به قید وثیقه از زندان آزاد شدند.

سارا شورد و شین باوئر در دوران بازداشت در ایران با هم قرار ازدواج گذاشتند و گفته شد که حلقه نامزدی‌شان بندی پارچه‌ای بود که شین از پارچه پیراهنش درست کرده بود.

جاش فتال که به همراه این دو نفر در ایران زندانی بود، در مراسم عروسی آنها ساقدوش داماد بود.

آزادی به قید وثیقه

وزارت امور خارجه ایران پس از آزادی جاشوا فتال و شین باوئر در بیانیه‎ای اعلام کرد که آنها به درخواست "کشورهای دوست" آزاد شده‌اند.

سارا شورد و شین باوئر در دوران زندان در ایران با هم قرار ازدواج گذاشتند

در این بیانیه تصریح شد که این سه شهروند آمریکا "با عبور غیرقانونی از مرز در منطقه کردستان"، وارد خاک ایران شده بودند و "نیروهای مرزبانی بر اساس وظایف قانونی خود، این افراد را دستگیر و تسلیم قوه قضائیه نمودند."

این سه نفر ابتدا به ورود غیرقانونی به خاک ایران متهم شدند، ولی بعد مقامات امنیتی و قضایی ایران آنها را به جاسوسی به نفع دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا متهم کردند.

هر سه آنها اتهاماتی را که درباره جاسوسی علیه‌شان مطرح شده، رد می‌کنند و می‌گویند که اشتباهی وارد خاک ایران شده بودند.

سارا شورد که نزدیک به یک سال زودتر از دو همراه خود آزاد شد، با سپردن وثیقه‌ای ۵۰۰ میلیون تومانی توانست ایران را ترک کند.

اما دادگاه بدوی شین باوئر و جاشوا فتال در ایران برگزار شد و هر یک از آنها به ۸ سال حبس محکوم شدند.

در نهایت ایران اعلام کرد که این دو نفر "پس از طی شدن مراحل قانونی این پرونده قضایی" به قید وثیقه‌ای معادل ۵۰۰ میلیون تومان برای هر یک آزاد شده‌اند.

آزادی این افراد با سپردن وثیقه به معنی آن است که آنها باید برای حضور در جلسه دادگاه تجدیدنظر به ایران بازگردند، در غیر اینصورت، مبلغ وثیقه آنان به نفع دولت ضبط می‌شود.



:: برچسب‌ها: فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 309
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

محسن نبیونی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی فارس اظهار داشت: با نگاهی بر آمار عملکرد یک ساله اخیر این اداره کل مشاهده می‌شود در راستای رضایتمندی مردم، بهبود کیفیت و رشد شاخص‌های درمانی در این اداره کل طی سال گذشته با بیش از 1737 تخت فعال در سطح بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بستری تابعه این اداره کل به افزایش ضریب اشغال تخت به بیش از 77 درصد، میزان مراجعه بستری بالغ بر 125 هزار نفر و متوسط اقامت 3.78 روز دست یافته‌ایم.



:: برچسب‌ها: سفر , فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 344
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش خبرگزاری فارس، فرهاد پورغلامی پس از پیروزی 2 بر صفر ملوان برابر فولاد خوزستان عنوان کرد: خدا را شاکرم که به من تیمم عزت داد و توانستیم 3 امتیاز این دیدار را بگیریم. همچنین از هواداران تشکر می‌کنم که در این فصل تیم ما را با تمام مشکلاتی مالی که داشتیم تحمل کردند. اگر حمایت این هواداران نبود ما هفته‌ها قبل به لیگ دسته یک سقوط کرده‌ بودیم دست تک تک آنها را می‌بوسم و این برد را به آنها تقدیم می‌کنم.  



:: برچسب‌ها: ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 311
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

'محمود فتوحی' عصر یكشنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: از 'حسین ماهینی' و 'علی احمدی' از تیم ذوب آهن اصفهان و 'رضا محمدی' دروازه بان ذخیره تیم فوتبال سپاهان و 'احمد جمشیدیان' بازیكن خط میانی این تیم آزمایش دوپینگ به عمل آمد.

شهرآورد فوتبال اصفهان بین دو تیم سپاهان و ذوب آهن در هفته سی و سوم لیگ برتر باشگاه های كشور با نتیجه مساوی بدون گل عصر یكشنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان پایان یافت.

پ/7132/7134/1011



:: برچسب‌ها: شیکاگو , سفر , ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 479
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سیدابراهیم ابراهیمی معاون امور تقنینی دولت در جلسه علنی امروز (یکشنبه) پارلمان به عنوان نماینده قوه مجریه،‌نظرات دولت درباره طرح اصلاح ماده 17 و الحاق 3 ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش پرداخت و مخالفت دولت با کلیات این طرح را اعلام کرد.



:: برچسب‌ها: قدیمی , روز , حزب ,
:: بازدید از این مطلب : 342
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : blpwjob

علی‌اصغر یوسف‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با بیان اینکه جلسه کمیسیون تلفیق برای بررسی لایحه بودجه 91 تا پاسی از شب گذشته ادامه داشت، گفت: برای درآمد هدفمندی‌ها همان 54 هزار میلیارد تومان تصویب شده و تقاضای تجدید رأی ارائه شد، اما رأی نیاورد.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس افزود: طبق آئین‌نامه تقاضای تجدید رأی باید به درخواست کتبی یک سوم نمایندگان انجام شود که این کار صورت گرفت، اما باید حداقل سه چهارم نمایندگان به این پیشنهاد رأی بدهند که پیشنهاد 72 هزار میلیارد تومانی جایگزین برای 54 هزار میلیارد تومانی هدفمند یارانه‌ها رأی نیاورد.

یوسف‌نژاد افزود: اگر نمایندگان بخواهند برای بار دوم پیشنهاد تجدید رأی بدهند، این بار باید چهار پنجم نمایندگان رأی بدهند که وقتی دو سوم رأی نیاورده، چگونه انتظار می‌رود، چهار پنجم نمایندگان رأی بدهند، بنابراین از نظر ما سقف درآمد هدفمندی یارانه‌ها در کمیسیون تلفیق بسته شده و به این صورت ۵۴ هزار میلیارد تومانی تقدیم صحن مجلس می‌شود.

نماینده ساری در مجلس افزود: هنوز بررسی موارد درآمد و هزینه نفت در تلفیق ادامه دارد و نحوه توزیع اعتبارات شرکت نفت و مجموعه‌های آن بررسی می‌شود و هم‌اکنون پیشنهاد کارگروه نفتی در تلفیق مطرح می‌شود.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس افزود: برای اینکه یک طرح در کمیسیون تلفیق بررسی شود،باید طراح، موافق، مخالف، دیوان محاسبات، مرکز پژوهش‌ها، اتاق بازرگانی و نماینده دولت صحبت کنند و بعد از اظهارنظر این 7 مرجع در مورد آن طرح رأی‌گیری می‌شود که آنچه در ذهن نماینده پس از این اظهارات شکل می‌گیرد، در قالب رأی تبلور پیدا می‌کند.

وی افزود: به احتمال قوی گزارش کمیسیون تلفیق روز سه‌شنبه در صحن مجلس قرائت می‌شود که در آنجا نیز یکی دو هفته کار می‌برد و بعد برای اظهارنظر شورای نگهبان ارائه می‌شود.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس گفت: از مجموع درآمد نفتی 23.5 درصد برای صندوق توسعه ملی، 2 درصد برای مناطق نفت‌خیز و 14.5 درصد سهم وزارت نفت پرداخت می‌شود.

یوسف‌نژاد ادامه داد: گرچه دبیر کارگروه طرح تحول آقای فرزین حضور داشت، اما از نظر دولت در هدفمندی یارانه به خوبی دفاع نکرد و سناریوهای مورد نظر را اعلام نکرد.

وی گفت: سال گذشته  54 هزار میلیارد تومان مصوب شد، اما درآمد هدفمندی ۲۸ هزار میلیارد تومان بود که در عوض 39 هزار میلیارد تومان به خانوار پرداخت و 3.5 میلیارد دلار از درآمد نفتی و 9 میلیارد دلار از بانک مرکزی برداشت شد.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس گفت: اگر رقم پیشنهادی 135 هزار میلیارد تومانی دولت در هدفمندی یارانه‌ها تصویب می‌شد، قیمت‌ها چندین برابر افزایش پیدا می‌کرد.

انتهای پیام/ص



:: برچسب‌ها: قدیمی ,
:: بازدید از این مطلب : 281
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 ارديبهشت 1391 | نظرات ()